Våra tjänster

Kontorsflytt

Vi har stor erfarenhet av att flytta kontor, det kan gälla allt ifrån ett par arbetsplatser till flera hundra. Vi vet att planeringen är mycket viktig vid en kontorsflytt, inte minst för att den ska kunna ske utan att störa företagets fortlöpande verksamhet.

Privatflytt

När vi hjälper till med en privatflytt sätter vi kunden i fokus och lyssnar noga på alla personliga önskemål. Kunden väljer i vilken omfattning våra tjänster ska utnyttjas och vilka moment som vi ska utföra. Vi erbjuder kostnadsfria besiktningar.

Utlandsflytt

Vi erbjuder även utlandsflytt från dörr till dörr, från Stockholm till hela världen. Vårt nätverk av agenter ger oss full  av flytten i alla led. Vi hjälper till med tullhandlingar, ordnar packlistor och specialemballage för flyg och båttransporter. Även vid utlandsflytt erbjuder vi en kostnadsfri besiktning.

Flyttstädning

Vi hjälper även till med flyttstädningen om det behövs, avdragsgillt enligt RUT.

Budtjänster

Vi utför stadsbudskörningar i Stockholm med omnejd, vi transporterar allt från enstaka möbler till delar av bohag. Vi hjälper både företag och privatpersoner med distributionstransporter. Allt till konkurrenskraftiga priser och till så liten miljöpåverkan som möjligt.

Vi följer konsumentvillkor Bohag 2010 och Kontor 2003 som är allmänna bestämmelser för flyttbranschen.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri besiktning där vi ger en offert utefter era önskemål.

Vi tillhandahåller ett flertal tjänster inom logistik